Qui som?

 Un grup de mutxameleres i mutxamelers que, ara fa cinquanta anys ens sentirem atrets pels principis i projectes de la UNESCO, els vam promoure  amb activitats que es feren obertes i a la llum a pesar de la foscor social i política dominants al nostre país.

Ara fem de nou acte de presència amb la intenció de donar memòria pública de les accions  fetes a Mutxamel . Seguirem les orientacions , especialment educatives i culturals, d’este organisme que tants anys va presidir l’espanyol Federico Mayor Zaragoza.

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura, que fou fundada el 16 de novembre de 1945, és una branca de l’ONU que lluita per contribuir a la pau i la seguretat al món. I això, a través de la ciència,la cultura, l’educació i les comunicacions. 

Eren i son finalitats que a aquell col.lectiu de joves  ens van cridar fortament l’atenció i pels quals treballàrem un temps. Continuem creient en eixos objectius.

Hui recordant a persones d’este col.lectiu que el pas del temps els va obligar a deixar-nos , donem la cara novament pel progrés, la pau , els drets humans, els valors democràtics. Per Mutxamel.Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: