GRUP D’ELX

L’ART DEL GRUP D’ELX , GRAN MOSTRA AL CLUB UNESCO DE MUTXAMEL 

El Club d’amics de la Unesco havia obert les seues portes a Mutxamel l’any 1969 i poc de temps després, en setembre de 1970, ofería una gran exposició de les obres d’art, majoritàriament pintura, de l’anomenat GRUP d’ELX. 

Este fou un dels grans esdeveniments culturals de la temporada acabada d’estrenar i que tingué èxit inclús fòra de les fronteres espanyoles, gràcies a un reportatge del periodista espanyol , Julián Antonio Ramírez, exiliat a França i treballador de la ORTF, la ràdio i TV públiques d’aquell país.

Gràcies a la generositat de la Universitat d’Alacant i als arxius de veu , la fonoteca conservada al seu web Devuélveme la Voz, podem reproduir íntegrament el treball periodístic d’aquell moment al Club Unesco de Mutxamel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: